ZZP-deal van ICTBereik

ZZP-Deal

ICTBereik levert en ondersteund uw ICT omgeving. U kunt rekenen op hulp bij vragen en vernieuwing. Speciaal voor de ZZP-er is er de ZZP-Deal.

In de ZZP-Deal heeft ICTBereik een aantal producten samen gevormd tot een pakket speciaal voor u. Met deze deal krijgt u uw eigen domeinnaam, updates van uw windows-installatie en updates van diverse geïnstalleerde softwarepakketten. Daarbij ook een licentie voor beveiliging en anti-virus van F-Secure.

Het pakket is inclusief een licentie voor Microsoft 365 Business standaard en een domeinnaam. Door gebruik van deze combinatie krijgt u de beschikking over uw eigen domeinnaam met mailadres, online cloud-opslag voor al uw bestanden en het Microsoft office pakket voor op 5 apparaten. Middels het Microsoft 365 systeem kunt u uw bestanden opslaan in de cloud en zijn deze toegankelijk met de pc, tablet en smartphone. Het maakt dus niet uit welk apparaat u gebruikt, uw bestanden zijn voor u beschikbaar.

Uiteraard moet u ook herkenbaar zijn. Door gebruik te maken van ‘Branding’ wordt uw online omgeving voorzien van uw bedrijfslogo’s. Dit betekent ook dat mailberichten automatisch voorzien worden door een handtekening. Hierdoor is uw mailbericht altijd herkenbaar met uw bedrijfsgegevens.

Voor de ZZP-er is dit de basis die nodig is voor het gebruik van de pc. ICTBereik helpt u hiermee zodat er geen kostbare tijd van u verloren gaat met ICT vraagstukken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, vul uw gegevens in op het formulier of Bel Tjibbe: 0229-745404