Windows 11

Windows 11 is nu iets langer dan een maand op de markt en is goed ontvangen door gebruikers. Met diverse verbeteringen en een andere weergave, is Windows 11 een nieuwe stap in het gebruik van de pc.

Een van de meest opvallende veranderingen is de taakbalk. Waar we al 25 jaar de ‘start’ knop standaard linksonder in het scherm hebben staan, is de uitlijning van de taakbalk niet meer vanaf link, maar is deze gecentreerd.

Naast zichtbare verbeteringen, zijn er ook veel verbeteringen om de snelheid van uw systeem zo optimaal mogelijk te maken. Zoveel als mogelijk worden de programma’s in het geheugen van de pc geladen, zodat deze de beste performance hebben voor u. Dit zorgt ervoor dat programma’s snel opstarten.

Windows 11 is de opvolger van Windows 10 en geeft u de mogelijkheden die u nodig heeft. De integratie met de Microsoft 365 cloud omgeving is eenvoudig in te stellen, waardoor toegang tot de online gegevens makkelijk is gemaakt.

Windows 11 is via Windows Update te installeren, wanneer de pc aan de systeemeisen voldoet. Op deze manier wordt uw systeem automatisch bijgewerkt met Windows 11. Het kan ook zijn dat via Windows Update getoond wordt dat uw systeem niet geschikt is. Voor het gebruik van Windows 11 worden er hogere eisen gesteld aan uw systeem dan bij gebruik van Windows 10.

Wilt u ook gebruik maken van Windows 11?
Neem contact op met het beste aanbod voor u.


ICTBereik | Tjibbe Buijsman

tjibbe@ictbereik.nl   |   0229-745404