Over ICTBereik

Ik ben Tjibbe Buijsman en bied mijn expertise op ICT vlak aan. ICTBereik is er voor thuis, kleine ondernemer en zelfstandige.

Na jaren gewerkt te hebben bij een ICT-dienstverlener, is mij duidelijk geworden dat ik iedereen kan helpen met direct contact, een persoonlijke benadering en duidelijke afspraken over wat ik doe. Ik beantwoord uw vragen of zorg voor het contact met anderen, zodat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden.

Computer, internet of wifi moet voor u gewoon werken. Onderhoud, updates of vernieuwing worden u uit handen genomen om te zorgen dat alles blijft werken zoals voor u bedoelt. Hierbij help ik bij vragen, veranderingen of andere hulp die nodig is.

Al jarenlang is BaanBereik een begrip in de omgeving van West-Friesland, op het vlak van Uitzenden, Werving & Selectie. Binnen de contacten van BaanBereik zijn er veel vragen over ICT, internet, computers, wifi en andere randapparatuur. Hier is dan ook de basis terug te vinden van ICTBereik.

Naast de ondersteuning in ICT diensten, zijn er korte lijnen met BaanBereik en ZZPBereik. Hiermee is het mogelijk om de diensten van BaanBereik en ZZPBereik makkelijk beschikbaar te maken. Wanneer u naast de ondersteuning in ICT op zoek bent naar personeel, laat ons dit weten.

Wilt u meer weten of informatie? neem dan contact op met Tjibbe!