Draadloos zonder zorgen

We kunnen niet meer zonder onze draadloze verbinding. Of we nu thuis, op kantoor of onderweg zijn, overal willen we verbonden blijven. Het is dan ook nodig om het draadloze netwerk zo aan te leggen, dat u op elke locatie een goede dekking en uitstekend bereik heeft.

In veel gevallen maakt u gebruik van de mogelijkheden van het modem van de provider voor een draadloos signaal. Wanneer u in de buurt van het modem bent is dit geen probleem. Het modem staat echter heel vaak in de meterkast, waardoor het bereik onvoldoende is voor het hele kantoor. Of thuis niet verder komt dan de achterdeur en op de verdiepingen ook internet via wifi niet meer werkt.

ICTBereik is gespecialiseerd in Unifi apparatuur voor draadloze netwerken. De apparatuur van Unifi is eenvoudig in te stellen en te beheren. Er zijn mogelijkheden voor het aanmaken van verschillende netwerken en is eenvoudig uit te breiden met verschillende extra wifizenders. Er zijn zenders voor binnen en voor buiten beschkbaar, zodat er overal een goed bereik is.

Wanneer u vragen over uw wifi-netwerk heeft, beginnen we met een scan van uw huidige netwerk en wordt op basis hiervan advies uitgebracht voor verbetering. In veel gevallen is uitbreiding van de wifi-zenders nodig, zodat er een optimaal bereik en beschikbaarheid van uw wifi-netwerk mogelijk is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?

Neem contact op voor het maken van een afspraak!


ICTBereik | Tjibbe Buijsman

tjibbe@ictbereik.nl   |   0229-745404