Internet & Wifi

Een internetverbinding is niet meer weg te denken. Internet kan op verschillende manieren aangesloten worden, waarbij door de verschillende technieken een hele hoge snelheid gehaald kan worden. Zo kan er een aansluiting via de kabel (Ziggo), koper (DSL) of mobiel aanwezig zijn. Ook een combinatie is mogelijk, zodat er bij uitval van een verbinding, via een andere verbinding nog internet mogelijk is.

ICT Bereik kan adviseren over uw internetverbinding en voorzien in oplossingen voor internet.

Draadloos & Wifi

Een vaste internetverbinding thuis en op kantoor is in Nederland nagenoeg overal aanwezig. Maar ook met de mobiel, tablet, laptop en andere apparatuur willen we een draadloze connectie hebben. Internetproviders leveren vaak een modem met wifi-functionaliteit. Deze geven in de nabijheid van het modem mogelijkheden voor wifi, maar dit voldoet niet voor de gehele locatie.

ICTBereik heeft uitgebreide kennis over wifi netwerken en kan voorzien in de juiste oplossing voor uw situatie. Een geheel kantoor, inclusief buitenterrein voorzien van een draadloos netwerk? Het is allemaal mogelijk met de beschikking over wifi-zenders voor binnen en buiten. Voor de thuiswerkplek of prive-aansluiting zijn er ook mogelijkheden om dit in te zetten. Laat u informeren over de mogelijkheden.