Diensten

Bij ICTBereik begrijpen wij dat u niet bezig wilt zijn met ICT omgeving. U wilt zich richten op uw eigen business. ICTBereik helpt u met de onderliggende systemen, zodat u zich kunt focussen op uw werkzaamheden.

Zonder ICT kunnen we niet meer. Alle systemen op kantoor worden geautomatiseerd en thuis maken we vaak gebruik van smartphone of tablet om iets op te zoeken. Om dit mogelijk te maken, is het dan ook nodig dat alle apparatuur en verbindingen probleemloos werken en u overal online kunt zijn. Zonder een goed werkende wifi-connectie kunnen we bijna niet meer.

Heeft u vragen of wilt u advies over het volgende:

  • internet
  • netwerk en wifi
  • pc, laptop, vaste computer
  • Windows, Office, Office 365, Microsoft 365
  • anti-virus en backup
  • printer of scanner
  • email, domeinnaam of website
  • vaste telefonie, 4g, 5g of mobiele telefonie
  • thuiswerkplek of flexibele werkplek

Voor elk van deze punten heb ik een oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden en krijg advies op basis van uw situatie en wensen.

Persoonlijk

Computer
Beveiliging
Cloud
Internet
Telefoon

Ondersteuning op afstand of op locatie

Voor al uw vragen en onderhoud van uw apparatuur is de nodige ondersteuning vereist. Dit kan op afspraak bij u op locatie gepland worden, maar veel vragen kunnen ook direct telefonisch beantwoord worden. Hiervoor is ondersteuning op afstand mogelijk, een oplossing waarbij uitleg telefonisch plaatsvind en in sommige gevallen ook op afstand ingelogd wordt op uw systeem. Ook het uitvoeren van verschillende onderhoudstaken moeten gecontroleerd worden. Denk hierbij aan updates voor uw computer of controle van de Antivirussoftware op een goede werking.

Advies

Advies op maat en op basis van uw wensen. Door de persoonlijke benadering wordt voor elke situatie een beoordeling gedaan en een advies gemaakt. Door de vele jaren ervaring is duidelijk geworden dat er geen ‘standaard’ is die voor iedereen werkt. Elke gebruiker heeft zijn eigen wensen en elk bedrijf heeft zijn eigen inrichting met ICT-apparatuur.

Internet & Wifi

Altijd online en een perfecte wifi-verbinding, we kunnen niet meer zonder. Een veel gehoorde klacht is dan ook dat de wifi verbinding niet goed is. In veel gevallen is er een modem aanwezig welke een ingebouwde wifi-zender heeft. Dit zorgt in de omgeving van het modem voor een goede wifi-verbinding, maar bent u iets verder van het modem verwijderd, dan werkt het niet goed meer. Iedere situatie is hierin bijzonder, waarin ICTBereik voor u kan adviseren en een passende oplossing kan bieden.

Computer, laptop of tablet?

De mogelijkheden worden steeds uitgebreider. Een computer wordt steeds vaker ingewisseld voor een laptop of tablet, waarmee er op verschillende locaties gewerkt kan worden. Geen afhankelijkheid van een kantoor voor werk of een bureau in de woonkamer. ICTBereik helpt u met het kiezen en leveren van de juiste apparatuur voor uw situatie.

Beveiliging, Antivirus en Back-up

Alle opties die er zijn, moeten overal beschikbaar zijn. Gegevens worden opgeslagen in de cloud en zijn toegankelijk met een inlognaam en wachtwoord. Maar wat als deze gegevens uitlekken? Denkt u wel eens na over de beveiliging van uw data?

Telefonie en mobiel

Bij het overal kunnen werken, hoort natuurlijk ook de mogelijkheid om overal telefonisch bereikbaar te zijn. En dan niet alleen maar op uw mobiele nummer. Een complete telefoonoplossing met de mobiele abonnementen geïntegreerd in uw telefooncentrale is beschikbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, laat u adviseren voor een oplossing op maat!